dinsdag 19 juni 2012

een beetje vanalles vandaag

Het werd vandaag een dagje met veel dingen. Toen we aan de praatronde begonnen, moesten we eerst nog vlug samen met LO6 een foto maken want daarna hadden we turnen. Tijdens de praatronde kwam het gesprek op Kay-Mook. We gaan donderdag op schoolreis mede omdat Kay-Mook een tijdje geleden ter sprake kwam in onze klas en in de klas van Ann. Alles was in orde, de gids zou zelfs speciaal langs de olifanten komen had hij beloofd zodat we Kay - Mook zeker zouden zien. En nu is hij verhuisd :( Er is zelfs geen enkele olifant over gebleven in de Zoo. Enfin, we gaan het niet aan ons hartje laten komen en genieten van ons dagje zo samen met de gids. Maar de vraag kwam wel hoe Kay-Mook eigenlijk kon verhuisd worden? In een auto? In een aanhangwagen?...
Na het turnuurtje en de speeltijd hebben we naar de uitzending van Karrewiet van gisteren gekeken want daar lieten ze het zien. Kay-Mook werd in een container gezet en die stond in een heel speciale vrachtwagen waar prenten van olifanten op stonden. Wie hem dus in levende lijve wil zien zal naar Planckendael moeten gaan.


Daarna zijn de kleuters van de derde kleuterklas samen met Martine meegegaan want ze hadden een speciale toets vandaag. Ze vonden het wel heel erg spannend. Omdat we dan maar met een klein groepje overbleven was het heel rustig in de klas. We hebben fijn kunnen spelen in de hoekjes.

Namiddag moesten de oudste kleuters nog even verder werken aan hun toets dus hebben we ons verkleed in de klas. Het was heel leuk. Nadien, toen iedereen terug samen was, hebben we een stukje van Rio gekeken. Die film had Emre meegebracht.










Morgen gaan de kleuters van de tweede kleuterklas mee met Kristie en de leerlingen van het tweede leerjaar naar het paardenatelier. Voorzie zeker je regenjas en je laarzen want er zal wel modder zijn.

De kleuters van de derde kleutersklas mogen morgen naar het eerste leerjaar. Ze kijken er enorm naar uit!

Er zit een briefje in de boekentas ivm de schoolreis van donderdag. Niet vergeten te kijken!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten