woensdag 13 juni 2012

Mijn mooiste herinnering van onze klas

De voormiddag is weer voorbij gevlogen. Na de praatronde zijn we begonnen aan een tekening. We moesten vandaag niet in ons vrije tekstenboek tekenen maar wel op een speciaal blad. De opdracht was om onze mooiste herinnering van onze klas of school te tekenen. We zagen vooral het zwemmen en het blotevoetenpad en slapen met de vriendjes op kamp tevoorschijn komen.
Al deze tekeningen worden bijgehouden, samen met een tekstje dat de leerkracht van de klas voor elk kind persoonlijk schrijft. Op het einde van onze schoolloopbaan krijgt elk kind dit volledige pakketje mee naar huis. Het is een heel leuk aandenken aan onze verschillende schooljaren hier op school.




Om 10u00 zijn we met de hele school samen gekomen in de speelzaal om een dansje te oefenen. Wat en hoe het gaat zijn verklappen we nog niet. Kom zeker kijken op 24 juni naar ons vrij podium!




Na de speeltijd hebben we verder gewerkt aan onze tekeningen, maar er werden ook weer prachtige dingen gebouwd met de lego.








Vrijdag geven ze veel regen, dus gaat onze uitstap naar de kinderboerderij in het water vallen vrezen we! We gaan afwachten wat vrijdag brengt maar als het regent gaan we NIET naar de kinderboerderij. Kristie gaat dan samen met Ann een andere datum zoeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten