donderdag 8 maart 2012

voetstap en schilderen op doek

Deze voormiddag was de schoolfotograaf in onze school. Wij mochten beginnen met onze foto's te laten trekken. Het was een hele grappige meneer en we moesten allemaal lachen op de foto (gelukkig)
Daarna zijn we een hele leuke klasfoto gaan trekken buiten.
Onze praatronde was dus wat later maar dat was niet zo erg.
We hebben daarna ons laatste schilderij besproken. De titel was 'voetstap'.
Sommige kleuters zagen er een mummie in tot Zyna ineens doorhad dat het de onderkant van een schoen was! Goed gevonden Zyna!



Na de speeltijd mochten we allemaal schilderen op doek zoals een echte kunstenaar. Dat vonden we heel tof want zo op doek schilderen was toch anders dan op gewoon papier. We zochten allemaal een toffe naam voor ons schilderij. Als ze droog zijn komen ze in de gang te hangen. Kom ze zeker eens bekijken, ze zijn heel mooi!














Namiddag hebben we  enkele spelletjes gespeeld die in de zuil staken en die te maken hadden met het schilderij van vandaag. We zijn allemaal onze schoenen gaan halen en we hebben die onderkant een bekeken en besproken. Het waren allemaal andere voetzolen. Daarna hebben we nog een spel gespeeld waar je naar de wolken moest kijken en daarin figuren moesten zoeken. Met de klei hebben we ook kunstwerken gemaakt en patronen ontworpen. Andere kleuters hebben met hamertje tik ook kunstwerken gemaakt. De namiddag was weer veel te snel voorbij!

















Morgen gaan de kleuters van de tweede kleuterklas op bezoek bij de dokter in het CLB, de oudste kleuters blijven dan eventjes bij Cindy in de klas.

1 opmerking:

  1. This is play school many children's are here for the learning many activities.

    BeantwoordenVerwijderen