donderdag 1 maart 2012

een nieuwe juf

Er werd veel meegebracht vandaag naar school. Enkele kindjes hadden spelletjes en puzzels meegebracht. Sem had een armband meegebracht die kon licht geven in het donker. Dat wilden we wel eens uittesten. Dus hebben we het heel donker gemaakt in de klas maar het werkte niet. Dan hebben we een deken genomen en daaronder de armband gelegd. Toen we piepten door een klein gaatje gaf hij wel licht! Tof he! We gingen op zoek naar andere spullen die licht kunnen geven in het donker.
Wie leuke dingen heeft thuis, die kunnen licht geven in het donker, mag ze morgen mee naar school brengen!

Arvid had een speelgoedthermometer meegebracht en vertelde dat je hiermee kon doen alsof je je koorts neemt. Maar we wilden dat eigenlijk wel een proberen zonder te doen alsof. Morgen gaan we dat uittesten. We gaan bij iedereen de temperatuur nemen. Dat gaat zeker leuk worden!
Gondar had een speciale zakdoek meegebracht. Het leek precies op echt geld. Hij vertelde dat zijn kassa thuis stuk was en dat hij daarom het geld had meegebracht. Zijn plan was om zelf geld te maken. Dat gaan we morgen ook doen. We gaan speelgoedgeld maken om in onze kassa in de klas te leggen.
Veel plannen voor morgen dus.
Kristie heeft het vervolg van het verhaal van Roodkapje verder gelezen. Dat was heel spannend.
Nadien hebben we nog even met de spelletjes gespeeld maar het was al snel tijd om buiten te gaan spelen.
Sem heeft vandaag een mooie tekening gemaakt in ons praatrondeboek. Het was de allerlaatste bladzijde. Morgen beginnen we met een nieuw praatrondeboek.









 Zyna en Emre hebben zijn volgende allebei jarig en hebben gekozen wat we gaan smullen en drinken voor hun verjaardag. Dat gaat allemaal lekker worden :)




Na de speeltijd hebben we kennis gemaakt met onze nieuwe juf. Ze heet Vivi en komt ons turnen geven zolang Ann nog ziek is. Het was heel leuk.
Vivi is namiddag ook in onze klas geweest. Kristie ging kijken naar de kampplaats in Dilzen. Maar spijtig genoeg is het niks geworden. De kampplaats bleek toch niet zo geschikt voor ons. Morgen gaan ze kijken naar een andere kampplaats. Hopen dus dat deze wel prima is!

We willen Kristien ook nog een hele dikke proficiat wensen want zij werd gisteren voor de eerste keer oma van Eleonora!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten