dinsdag 14 februari 2012

hartjes, hartjes en nog eens hartjes

Een hele fijne Valentijn iedereen! We waren maar met een klein groepje vandaag wegens al die zieke vriendjes in de klas maar we hebben toch Valentijn gevierd. Omdat we gisteren rond gekke hoeden gewerkt hadden, konden we misschien een leuke valentijnshoed maken. We knipten allerlei verschillende hartjes in verschillende grootte en kleur uit en die plakten we op een lege strook papier. Even passen en onze valentijnshoed was klaar. Mooi he! We hebben er de hele dag mee rondgelopen.
We hebben vandaag ook nog mooie tekeningen geverfd maar dan met waterverf. Dat was even wennen voor sommige kleuters want die verf kwam niet direct op het penseel zoals we gewoon waren met de andere verf. We hadden ook nog enkele leerlingen van de eerste graad eventjes op bezoek in onze klas. Nadat ze hun werk gedaan hadden hebben ze fijn met ons gespeeld. We hebben ook nog met het leuke spel van Arvid gespeeld en we zijn de voormiddag geĆ«indigd met een leuk valentijnsverhaal.

























Namiddag hebben we nog hartjes geknipt en ze gesorteerd van lichtrood naar donkerrood. Dat was toch niet zo gemakkelijk als we dachten.
We hebben ook nog leuke plannen nagebouwd met de grote legoblokken en de kleine legoblokken.
Het was een leuke dag vandaag.












Amuseer jullie morgen allemaal, we zien mekaar donderdag terug, vergeet jullie verkleedkleren niet aan te doen :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten