vrijdag 17 februari 2012

Alaaf!

We zijn deze voormiddag druk bezig geweest om ons voor te bereiden op de carnavalstoet in Genk. We zaten samen in de klas van Ann waar Ann en Kristie alle kinderen van de school geschminkt hebben. Wij hebben ondertussen fijn gespeeld in de hoeken met Nihal.
We zijn ook vroeger gaan eten want we moesten ons nog omkleden. Vol ongeduld hebben we gewacht op de bus die ons naar Genk bracht. Daar stonden nog een heleboel kinderen te wachten om te vertrekken, allemaal heel mooi verkleed.
Op het teken van onze begeleidster mochten we vertrekken. Achter ons bord liepen onze jeugdprins Thijs en onze jeugdprinses Doris. En daarachter liepen wij. Het was heel leuk, iedereen keek naar ons en we hebben veel gewuifd naar de mensen. Na een uurtje was het voorbij en zijn we met de bus terug naar school gegaan. Daar hebben we allemaal een lekkere appel gekregen en hebben we nog leuk gedanst. Het was een hele leuke namiddag en volgend jaar gaan we zeker terug meedoen!
Maar nu is het genieten van een weekje krokusvakantie. Een hele fijne vakantie iedereen en hopelijk kunnen we de week nadien terug beginnen zonder zieke kindjes.


















Geen opmerkingen:

Een reactie posten