donderdag 16 februari 2012

verkleden en 'Move tegen pesten'

We zijn deze morgen begonnen met een uurtje turnen en daarna een uurtje muziek. We waren allemaal heel erg mooi verkleed vandaag! Het was superleuk om iedereen zo mooi te zien vandaag. We hebben een leuke foto gemaakt van de hele school en Kristie trok van elk van ons ook een foto zodat iedereen ons kan bewonderen :)








Na de speeltijd hebben we leuke spelletjes gespeeld in de klas. En we zijn begonnen aan een mooi kunstwerk. Er komt binnenkort een wedstrijd op school en onze klas gaat er de ideeënbus voor maken. Kristie had allerlei verschillende soorten materialen op tafel gezet en we mochten de voorkant van de ideeënbus helemaal zelf versieren. En zeg nu zelf, hij is toch al prachtig!! Nu de achterkant nog en dan kan iedereen er zijn ideeën in stoppen.










Op de kalender stond voor de namiddag een vraagteken. We wisten dus niet wat er ging komen of gebeuren na de middagspeeltijd. Blijkbaar was er een gezond tandengeheim, maar wat zou het zijn? Toen we in de klas kwamen was er al een mevrouw aan het wachten op ons. Het bleek een tandarts te zijn, een echte tandarts. En ze had nog iemand meegebracht, Jaap de krokodil. Ze kwam ons vertellen over onze tanden en hoe we die gezond konden houden. Wist je dat de beste manieren om dat te doen 5x gezond eten per dag en 2x je tanden poetsen per dag zijn?  En natuurlijk regelmatig naar de tandarts gaan. Ze vertelde ons een verhaaltje en we kregen allemaal een zakje mee naar huis met daarin een brief voor mama en papa, een echte tandenborstel, tandpasta, een beker en een leuk boekje. En nu allemaal goed poetsen thuis!











Na dit leuk geheim gingen we naar de speelzaal want daar gingen we met de eerste graad de 'move tegen pesten' leren. Daarna zijn ook de andere leerlingen en kleuters van onze school komen meedoen. We hebben allemaal samen de 'move tegen pesten' gedaan en onze naam op het blad geschreven want : WIJ ZIJN TEGEN PESTEN!!!!







 
Morgen gaan we meedoen aan de kindercarnavalstoet in Genk,aan iedereen werd gevraagd om iets geks op je hoofd te zetten: een hoed, een pruik, een gekke bril. Het maakt niet uit, als het maar gek of leuk is. Hopelijk komen jullie allemaal naar ons kijken! Tot morgen allemaal!

2 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een superleuke pakjes! Wij zijn al volop aan het oriënteren voor carnaval 2015. Mijn dochter vindt ninja's zo leuk ik denk dat dat het dit jaar wordt :)

    BeantwoordenVerwijderen