woensdag 11 januari 2012

vrije teksten over gevoelens

Het was weer even geleden dat we in onze vrije tekstenboeken getekend hadden. Omdat we tijdens de praatronde ook gezegd hebben wat ons gevoel was, hebben we besloten om in onze vrije tekstenboekjes ook een tekening te maken over een gevoel. We mochten kiezen welk gevoel, of meerdere gevoelens. Je moest het wel kunnen zien uit de tekening.
En iedereen heeft er echt iets leuks van gemaakt.




Sem had vandaag een spin meegebracht. Geen echte spin, maar ze leek wel echt en ze was heel groot. Het leuke eraan was dat ze via een afstandbediening kon voortbewegen. We wilden eens kijken hoe Kristien erop ging reageren. We verstopten ons achter de deur en lieten de spin in de eetzaal rondkruipen. Wat hebben we gelachen toen Kristien de spin zag :) Gelukkig maakte de spin veel geluid en kon je goed horen dat het geen echte spin was want we wilden natuurlijk Kristien niet echt doen verschieten!




Zowel Thijs als Arvid hadden een mini skatebordje meegebracht naar school. Ze hadden er samen een plan mee. Ze gingen met de houten blokken een leuk skatepark bouwen zodat ze er met hun skatebordjes over konden rijden. Ze hebben er de hele voormiddag mee gespeeld.



Verder hebben we nog aan de computer gewerkt, met de klei gespeeld en zijn we begonnen om onze namen op de zakken te stempelen. Want morgen krijgt iedereen zijn werkjes mee naar huis. Kijk zeker naar de onderzoekjes die erin zitten.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten