dinsdag 31 januari 2012

een onderzoek en nog meer plannen nabouwen

We zijn deze ochtend met de praatronde begonnen en daarna hadden we turnen. Na de speeltijd hebben we gedanst met Cindy. Dat was heel leuk.
Zyna, Emre, Gondar en Cinar zijn daarna met Martine meegegaan. Martine heeft de Dudal kindtekening afgenomen. Terwijl zij bezig waren hebben Selim, Sem, Thijs en Arvid gewerkt aan de plannen die we gisteren gemaakt hebben. Ze hebben ze allemaal nagemaakt. Toen de klas terug volledig was, was ineens iedereen druk bezig met plannen nabouwen en ook nieuwe plannen maken. Heel leuk!










Na de middag hadden we eerst klasraad. Daarna hebben Zyna, Thijs en Selim hun onderzoek gedaan. 'Wat is er magnetisch in onze klas/school?' Ze gingen met een magneet in de hand, op zoek waar die allemaal op bleef plakken. Dat mochten ze dan op het onderzoeksblad tekenen. In de afsluitronde hebben ze dat aan de groep laten zien. De andere kleuters wilden ook eens graag met magneten experimenteren. Morgen zet Kristie een grote pot vol magneten in de klas en dan mogen we de hele tijd experimenteren. Tof he.
















1 opmerking:

  1. Magneten zijn in mijn klas ook in trek,ze zoeken goed wat magnetisch is en wat niet. Leuk materiaal om mee te werken he? Groetjes vanuit Sledderlo :-)

    BeantwoordenVerwijderen