dinsdag 10 mei 2016

tellen en de lichtbak

Hannes heeft vandaag zijn familieronde gedaan en hij deed dat super goed! Hij had foto's bij van zijn gezin en van zijn hele familie. Hij had zelf een geweldige zelfgemaakte stamboom meegebracht waarover hij heel goed kon vertellen. Dank je wel Hannes voor deze leuke familieronde, we zijn blij dat we je familie mochten leren kennen!








Jesper en Resul zijn de volgende 2 kandidaten voor de verrassingsronde. Ze mochten gooien met de dobbelsteen Resul heeft techniekronde gegooid en Jesper heeft dierenronde. We kijken ernaar uit wat ze ons komen vertellen volgende week woensdag.



Na de ronde zijn we naar buiten gegaan om onze fietsen te gaan halen. Aan elke fiets moest een kaartje hangen met onze naam op, de naam van de school en die van de juf. We mochten allemaal nog 10 minuutjes fietsen op de speelplaats en toen was de vrachtwagen daar om onze fietsen te  komen ophalen. Nu hopen dat het morgen goed weer is!






Na het eetmoment en de kleine speeltijd buiten ging een groepje mee met Karolien voor schrijfdans en een ander groepje bleef bij Kristie. Daar hebben we veel geteld en geturfd vandaag! We deden een spelletjes met de dobbelsteen en de timer! Heel leuk!







Het uurtje was al snel om en toen zijn we gaan turnen.

Na de boterhammen en de grote speeltijd buiten kwamen we terug in de kring. Het was rode werktijd en we hebben in ons contract gewerkt. Alle activiteiten die in ons contract staan konden we doen. De lichtbak stond ook aan en daar konden we fijn spelen met leuke gekleurde doppen en diamantjes.

















Tijdens de afsluitronde kregen we nog de facturen mee naar huis en liet Jesper ons de mooie foto's zien van Jade haar communie!

Vergeet morgen jullie fietshelm niet en doe sportkleren aan! Je moet geen boekentas meebrengen, je krijgt daar een drankje en iets om te eten.

Het vervoer voor morgen en voor dinsdag om te gaan schaatsen is in orde, dank je wel!
Alleen voor het zwemmen staan er nog maar 2 mensen op. Ik heb zeker 5 mensen nodig anders kunnen we niet gaan zwemmen donderdag! Je moet niet mee in het water, als je al komt helpen met omkleden is dat ook al super! Hopelijk lukt het nog!



Tot morgen allemaal, goed uitgerust om fijn te gaan fietsen!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten