dinsdag 17 mei 2016

schaatsen !!!!!!!

Joepie, vandaag mochten we eindelijk gaan schaatsen! Samen met de (groot)ouders vertrokken we vanmorgen naar de Schaverdijn in Hasselt. We vonden het toch wel wat spannend hoor! Voor de meesten van ons was het de eerste keer dat we op schaatsen stonden. We kregen les van 'de meester van het paleis' zoals Jaiden het zo mooi verwoorde :) Hij leerde ons eerst hoe we goed op onze schaatsen moesten staan en nog belangrijker : hoe kan je het beste en het snelste terug moest opstaan als je gevallen bent op het ijs! Daarna mochten we het gaan uitproberen. Het begin was niet gemakkelijk,soms wilden we toch opgeven maar uiteindelijk heeft iedereen volgehouden! Super knap allemaal!



























































Na een pauze waarin we een drankje kregen was het onze beurt om te gaan spelen op het ijsparadijs. Dat mochten we met onze  eigen schoenen doen. Er waren sleeën, tunnels, je kon ijshockey doen, samen glijden en heel veel meer. Kortom, we hebben geen koud gehad en we hebben ons reuze geamuseerd!















































Dank je wel aan alle (groot)ouders om te rijden en te helpen, want het is toch een hele klus om al die schaatsen aan en uit te krijgen!

Namiddag hadden we nog een uurtje turnen van de nieuwe turnjuf Hilke.

En daarna kwamen we nog eventjes in de klas. We hebben nieuwe contractjes gekregen die we eerst allemaal overlopen hadden.








Tijdens de afsluitronde liet Kristie een enveloppe zien die was aangekomen op school voor ons. Cristian deed hem open en er zat een boekje in! Het was het winnende boekje van de Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen waar wij aan hebben meegedaan met de klas. Het winnende boekje was onze tweede favoriet. Dit boekje mogen we houden voor in onze klasbibliotheek. Kristie heeft het ook nog eens voorgelezen.






Daarna kregen we nog allemaal wat info en een sticker over de schaatsbaan mee en toen was het al tijd om naar huis te gaan. Het was dan ook een hele drukke dag!

Morgen is het de beurt aan Jesper en aan Resul voor hun verrassingsronde! Spannend!

Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten