maandag 9 mei 2016

de letter L

We gaan terug voor een nieuwe letter! En deze keer is het de letter L! Er waren terug veel kindjes die iets hadden meegebracht. Dank je wel aan iedereen die iets meebrengt voor de letterkast!




















































Na het eetmoment en de kleine speeltijd  was het yoga voor de kleuters die vorige week niet aan de beurt geweest zijn. Ondertussen heeft de andere groep in de klas woordjes getekend voor in ons letterboek. Goed gewerkt dus!







Toen iedereen terug in de klas was hebben we samen een woordspin gemaakt en plannen gemaakt voor de volgende dagen. Omdat we toch een aantal dagen weg zijn hebben we de plannen ook moeten inkorten maar het gaan weer leuke dagen worden!


Na de boterhammen en de grote speeltijd buiten was het rode werktijd. We kregen de nieuwe contracten en keken op de kalender welke dagen we eraan konden werken. Aan de slag dan maar!





Na al dat werken was het tijd voor wat buitenlucht! Samen met Anouk en Ann zijn we buiten gaan picknicken en gaan spelen. Dat heeft iedereen goed gedaan.





We hebben vandaag 2 brieven meegekregen. Eentje met alle plannen en zwemdata op en een tweede briefje over de sponsortuinloop. Zeker kijken en lezen dus!


Vergeet er morgen niet voor te zorgen dat de fietsen op school zijn want ze komen de fietsen morgen ophalen.

Tot morgen allemaal!

Kristie

1 opmerking:

  1. En, wat zal het volgende recept worden? Lekkere Limoen-Limonade? :-)

    BeantwoordenVerwijderen