woensdag 18 mei 2016

2 leuke rondes en veel hoekenwerk

Op woensdag doen we verrassingsronde en Jesper en Resul waren vandaag aan de beurt. Jesper had dierenronde en Resul had techniekronde. Jesper begon. Hij had een dierenronde over zijn konijn Wopke. Jesper had zijn konijn zelfs meegebracht naar de klas en hij had een leuke quiz in mekaar gestoken! Alle kleuters kregen een stokje met een groene en een rode kleur op. Jesper stelde dan een vraag met een rood of een groen antwoord en wij moesten het juiste kaartje in de lucht steken. We leerden wat een konijn eet, hoe oud het kan worden, dat een jongen een rammelaar is en ook waar een konijntje woont. Er kwamen nadien veel vragen voor Jesper en Wopke. Dubbel dikke duim Jesper voor deze leuke dierenronde!











Daarna was het de beurt aan Resul. Resul had techniekronde en hij had samen met zijn mama een spelletjes geplooid! Hij liet ons zien hoe je het papiertje moest plooien en nadien hoe je het spelletjes moest spelen. Ook heel goed gedaan Resul!







De 2 volgende kleuters die voor volgende week woensdag een ronde mogen voorzien zijn Lena en Somaya. Lena gooide spelletjesronde en Somaya ook techniekronde We kijken er terug naar uit!




Vandaag hebben we veel hoekenwerk gedaan. Er zaten leuke spelletjes in ons contract en er werden mooie vrije teksten geschreven!


















Tijdens de afsluitronde las Kristie de 3 vrije teksten voor die al in de verhalendoos zaten.

Morgen mag Cristian voor de muziekronde zorgen en namiddag gaan we zwemmen! Zwemzak niet vergeten dus!

Tot morgen!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten