woensdag 25 mei 2016

Nummers


Lena en Somaya mochten vandaag voor de verrassingsronde zorgen. Lena is begonnen en zij had spelletjesronde gegooid. Ze had een heel leuk spel meegebracht : La cucaracha. Lena heeft ons goed uitgelegd hoe het spel werkt. Dank je wel Lena! Heel goed gedaan!





Somaya had techniekronde gegooid en zij heeft ons leren weven. Ze had al een voorbeeld thuis gemaakt en had alle bij om het voor te doen tijdens haar ronde. We vonden het zo leuk dat we dit werkje in de creahoek gaan leggen zodat kleuters die dit willen leren dit ook kunnen doen. Heel goed gedaan Somaya!







Volgende week is het de beurt aan Cristian en Gloria. Cristian gooide techniekronde en Gloria gooide familieronde. Weer iets om naar uit te kijken!





Na de ronde was het vrije werktijd maar wie dat wou kon ook al aan een opdracht uit ons contract beginnen.  Je most in de kranten op zoek gaan naar alle nummers van 0 tot en met 10. Nadien kon je zelf controleren of je ze allemaal gevonden had.

Ook na het fruitmoment en de kleine speeltijd buiten werd hieraan verder gewerkt. Er moeten nog enkele kleuters morgen verder werken aan hun opdracht en dan is iedereen er mee klaar. Maar er is wel al heel goed gewerkt vandaag!















Tijdens de afsluitronde kreeg iedereen nog een briefje mee i.v.m. de schoolreis. We gaan dus op maandag 27 juni op schoolreis i.p.v. op dinsdag 28 juni. Anders was het veel te druk in Peer. Dinsdag gaan we dan wel picknicken.

Morgen gaan we zwemmen, niet vergeten!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten