maandag 2 mei 2016

Mamakaarten en Yogales

Het gespreksonderwerp van vandaag in de kring was duidelijk de kermis en de stoet. We hoorden vele leuke en spannende verhalen. Blijkbaar was het een heel leuk weekend voor de kleuters van onze klas!



Na de ronde was het vrije werktijd en mochten we in de hoekjes spelen.

Na het eetmoment en de kleine speeltijd buiten is een eerste groep begonnen aan de yogales bij Szilvi. Ze hebben er blijkbaar heel erg van genoten. Volgende week maandag is de volgende groep aan de beurt! Dus zeker je dekentje niet vergeten dan!


Ondertussen is een groepje kleuters begonnen aan hun 'mamakaart' maar hier gaan we verder niet te diep op ingaan op deze blog :)


Na de boterhammen en de grote speeltijd buiten hebben we gewisseld. Iedereen moest vandaag zijn 'mamakaart' afwerken. Als je klaar was kon je in je contract werken of in de hoekjes spelen.




We zijn ook nog even gaan picknicken op het gras vandaag!


Tijdens de afsluitronde kregen we onze minimoestuintjes mee naar huis en een grote enveloppe met daarin een groot geheim voor mama. Dus mama's : gelieve deze enveloppe NIET open te maken tot en met zondag en er ook niet achter te zoeken want we hebben allemaal goede verstop-plaatsen gezocht om ons cadeau te verstoppen!

Morgen hebben Lorena en Hannes hun familieronde! We gaan een minion knutselen en van maïs popcorn maken. (Als er iemand nog extra maïs thuis heeft liggen mag je dat altijd meegeven want ik ben dit juist in de winkel vergeten te kopen! Die 4 die toch begint mee te spelen?? ;) )

Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten