vrijdag 12 december 2014

lichtjes van krijt

We kenen naar Karrewiet voor de actuaronde vanmorgen en we zagen daar een meisje dat ziek was. Ze volgde les via de computer. Dat was via Bednet en dat is de organisatie die wij samen met De Handenboom steunen via Music for life! Leuk hé :)




Na de actuaronde hebben we vrije werktijd gehad maar er zijn toch een aantal kleuters die al begonnen in hun contract. We hadden op de kalender gezien dat ons contract vandaag moest af zijn. Er werd dus goed gewerkt voor de speeltijd!








 Yana probeerde als eerste het nieuwe spel dat Kristie had meegebracht. Je moest a.d.h.v. foto's alle kerstattributen op de juiste plaats leggen.



 Goed gedaan Yana!



 Het telspel met kerstbomen.





 Kerstbomen  onder onze kerstboom.


Na het eetmoment en de kleine speeltijd (binnen vandaag) hebben we lichtjes van krijt gemaakt. We tekenende op zwart papier lichtjes aan een koord en we kleurden ze in met krijt. Ze hangen op aan ons raam en het lijkt zelfs alsof ze echt licht geven :)













Na de boterhammentijd en de grote speeltijd (ook weer binnen;( )  hebben de kleuters die nog niet klaar waren met hun contract, alles afgewerkt. de andere kleuters kleurden een kersttekening of keken in boekjes. Daarna hebben we een Kerstfilm gekeken.




Tijdens de afsluitronde las Kristie nog een verhaal voor van Boelie en kregen we ook nog enkele briefjes mee. De klasvergadering van maandag 15 december gaat NIET door.




Fijn weekend allemaal en hopelijk zien we mekaar straks tijdens de kerstmarkt.

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten