dinsdag 2 december 2014

de pietenmutsen zijn klaar

Yannina had een boekje bij voor de boekenronde. Ze was heel trots op haar boek want ze ging het zelf vertellen. En dat heeft ze ook gedaan! Een dubbele dikke duim Yannina!!! Vanaf nu gaan we ook iets over het boek tekenen in het praatrondeboek. Het kindje dat boekenronde heeft tekent iets over dat boek in het praatrondeboek. Het praatrondeboek moet meer en meer een instrument van de kinderen zelf worden en dat leren we stap voor stap in onze klas. Yannina heeft dat al heel goed gedaan!





Na de boekenronde was het vrije werktijd en kozen we zelf een hoekje om in te spelen. Er zijn vandaag ook weer een heleboel brieven voor de Sint gemaakt!










Na het eetmoment en de kleine speeltijd heeft Kristie de pietenmutsen afgewerkt. Ze zijn heel mooi geworden!





 Yana heeft patronen gemaakt met de dominostenen.

Al snel was het tijd om te gaan turnen met Anouk.
Na de boterhammen, de grote speeltijd en ondertussen het kerstkoor, hebben we klasraad gehouden in de klas. Er werden enkele probleempjes opgelost en er kwamen ook enkele goede ideeën naar boven! Jade en Yannina mogen 11 december met al deze ideeën naar de kinderraad gaan.

Hierna hadden we rode werktijd en werkten we in ons contractje.










We keken ook nog naar Koekeloere en hebben tijdens de afsluitronde de dag overlopen.

Jade mag morgen foto's meebrengen voor de fotoronde. Omdat we ons kaartje van de fotoronde niet vonden heeft Jade geen kaartje kunnen meenemen. Kunnen jullie a.u.b. even kijken of er thuis nog een kaartje van de fotoronde ligt?

Ilyana is ook haar wit fleece dekentje verloren vrijdag na de kinderyoga. Er hangt nog een zak met een rood dekentje aan de kapstok. Heeft misschien iemand per ongeluk een verkeerd dekentje mee naar huis?

Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten