dinsdag 9 december 2014

de K van ...

Een beetje een gekke start vandaag : we begonnen de week op een dinsdag i.p.v. op een maandag :) Maar wel hebben wel praatronde gehouden want er waren veel kindjes die iets wilden vertellen of laten zien voor de letterkast. Want we begonnen ook met een nieuwe letter vandaag, de letter K. En wat voor superleuke spullen hebben we gezien! Een hele dikke duim voor die kleuters hoor! Echt knap!

































Na de ronde was het even vrije werktijd maar dat was niet zo van lang duur omdat de praatronde wat uitgelopen was.

Na het eetmoment en de kleine speeltijd was Anouk in de klas en een aantal kleuters zijn bij haar gaan werken. Een ander groepje kwam bij Kristie werken en zij hebben dingen getekend die beginnen met de letter K. Kristie heeft ze allemaal in het letterboek geplakt. Mooi hé!















Al snel was het tijd voor de turnles.

Na de boterhammen en de grote speeltijd (er was ook repetitie van het kerstkoor tijdens de middagspeeltijd) heeft Kristie ons de nieuwe contractjes laten zien. Het zijn helemaal geen dikke contracten want we hadden al een dagje minder in onze week! Een aantal kleuters zijn onmiddellijk begonnen. De andere kleuters hebben Kristie geholpen met het versieren van de kerstboom van de klas. We hadden allemaal mooie bollen gekregen van Lander die we mogen houden. Dank je wel Lander! Onze klas ziet er ineens heel gezellig uit :)








Tijdens de afsluitronde hebben we naampjes getrokken voor ons kerstfeestje volgende week vrijdag. Iedereen mag voor ongeveer €3 een cadeautjes kopen voor diegenen die op zijn/haar papiertjes staat. En we gaan het proberen niet te verklappen ;) Als je je cadeautje al hebt mag je het onder de kerstboom komen leggen. Spannend!


Morgen mag Ynse een foto meebrengen voor de fotoronde.

Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten