woensdag 20 februari 2013

Dikke truiendag

Vandaag was het dikke truiendag en daar deden we met de hele school aan mee. We begonnen de dag met een zumbadansje. Daar kregen we allemaal lekker warm van.
Daarna was het schoolatelier. Iedereen zat dus in een andere klas/groep. In elke klas deden ze iets anders rond warmte/klimaat/energie : stof rijgen, knutselen met wol en stof,schaapjes knutselen,schilderen en patchwork,pomponnetjes maken en etiketten waarop staat dat je het licht moet uitdoen.
Na de speeltijd was het onze miss- en mister dikke trui verkiezing.
Er was een echte catwalk en een echte jury. Iedereen mocht op de maat van de muziek zijn prachtige dikke trui komen showen. Het was prachtig!
Toen iedereen aan de beurt geweest was ging de jury even overleggen over de winnaar en de winnares. Ondertussen hebben we allemaal samen de 'song for the climate' gezongen.
Daarna was het spannende moment aangebroken. De jury maakte bekend wie onze Miss- en Mister dikke trui 2013 werd. En dat werden :
LUCAS van de klas van Nath en MONA van de klas van Ingrid. Een hele dikke proficiat aan onze Miss en Mister Dikke trui 2013!

Kijk mee en geniet van deze ontzettend leuke dag. Check ook regelmatig onze website want daar komen snel ook meer foto's op van vandaag.
Wisten jullie dat we ook in de krant gestaan hebben met ons Piratenproject? Het artikel kan je terugvinden op onze website.
Tot morgen allemaal!














































































Geen opmerkingen:

Een reactie posten