dinsdag 5 februari 2013

gevoelensmeters

We zijn de dag begonnen met een verhaal over carnaval. Daarna hadden we een uurtje turnen.
Na de speeltijd heeft iedereen zijn kindtekening nog eens geoefend bij Britt en bij Kristie kon je een gevoelensmeter maken. Daarop staan de gezichtjes van Victor, onze klaspop. De gevoelens die erop staan zijn : blij, bang, boos en verdrietig. Aan onze gevoelensmeter hangt een knijper. Die kunnen we op ons gevoel van dat moment zetten. Zo kan iedereen zien hoe we ons voelen en daar dan ook rekening mee houden. Vanaf nu gaan we ook elke ochtend vertellen hoe we ons voelen in de groep.
























Na de middag hebben we fijn met de klei gespeeld. Ook de maskers en de verkleedkleren hadden succes. Zelf Victor kreeg een masker op :)





 Als afsluitmoment hebben we met de hele school 'Move tegen pesten' gezongen. Normaal gezien gingen we het dansen, maar we hadden een technisch probleem met de stick, dus het dansen is voor morgen ;)


Tot morgen allemaal!

Niet vergeten : vrijdag mogen we verkleed naar school komen en gaan we na de middag mee stappen met de stoet in Genk. Op het wit bord in de speelzaal hangt de route die we gaan volgen. Hopelijk kunnen jullie met zoveel mogelijk volk komen kijken. De stoet vertrekt in Genk om 13u33.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten