maandag 21 januari 2013

een jarige en flessenpost

We zijn de dag begonnen met de praatronde. Daar had Cinar belangrijk nieuws: hij was jarig vandaag. Hij werd 6 jaar! Dat moesten we natuurlijk vieren.
Na de speeltijd zijn we begonnen met mooie tekeningen te maken voor hem. Iedereen deed super goed zijn best gedaan.

's Middags trakteerde Cinar op heerlijke gezonde broodjes met kaas en groenten. Dus mama en papa, de reden dat onze boterhammen niet op zijn is dat we lekker gesmuld hebben van de gezonde broodjes van Cinar. Dank je wel Cinar voor deze heerlijike en gezonde traktatie! En nog een HELE GELUKKIGE VERJAARDAG CINAR!













Na de speeltijd had Kristie ook nog nieuws. We zijn vandaag begonnen met onze piratenproject. Kristie vertelde het verhaal van Woeste Willem. Ze had ook een briefje gemaakt voor alle ouders en dat gingen we versturen zoals echte piraten dat doen. Lylas wist dat piraten hun brieven versturen via flessen. En dat hebben wij dan ook gedaan. We hebben een mooie piraat gekleurd en in de fles onze brief voor mama en papa gestoken. Dus, niet vergeten te lezen he!

Namiddag hebben we nog verder gewerkt aan onze flesjes en in de hoekjes gespeeld. We hebben ook nog voor Cinar gezongen en woordjes geklapt ivm piraten.






Morgen gaan we weer verder met ons project. Tot morgen allemaal!

1 opmerking:

  1. Wat een leuke verrassing die flessenpost !!! Dank je wel hoor, ook aan de ouders van Cynar, Laura vond het broodje super lekker !

    BeantwoordenVerwijderen