donderdag 10 januari 2013

een onderzoek en een schrijfdansje

We zijn de dag begonnen met onze beentjes te strekken tijdens de turnles. Daarna hadden we muziekronde en Sophie had een leuke cd van Amika meegebracht.

Na de speeltijd zijn Emre, Cinar en Amine begonnen aan hun onderzoek van de leeuw. Hun vraag was : ' Is een leeuw een poes?' Omdat onze kopieermachine gisteren een beetje gekke kuren had hebben we dit vandaag moeten doen. Vlak voor de middag hebben ze hun onderzoek mogen voorstellen voor de klas. Proficiat onderzoekers!




Verder hebben we in de hoekjes gespeeld maar er was ook een werkje dat af moest vandaag. Er hing een stappenplan op de kast en dat moesten we goed lezen. Zo konden we de opdracht juist uitvoeren. We hebben goed ons best gedaan vandaag!








Na de middag was Martine in de klas en is de tweede KK begonnen aan hun vrije teksten. De derde KK is met Kristie in de zaal schrijfdans gaan doen. Dat was heel leuk. Nadien hebben zij ook in hun vrije tekstenboeken gewerkt.
We hebben ook veel gepuzzeld vandaag. Een drukke maar leuke dag dus!
Tot morgen allemaal!















Er zijn al een aantal kleuters die bouten, moeren, sloten, sleutels,.. hebben meegebracht voor onze ontdekdoos. We gaan volgende week nog de hele week verzamelen. Dan heeft iedereen rustig de tijd om eens rond te neuzen thuis :)
Alvast bedankt voor al jullie hulp!

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten