woensdag 16 januari 2013

sneeuwpret

We zijn de dag begonnen met de fotoronde. Zyna mocht haar lievelingsfoto meebrengen maar in plaats van 1 foto had Zyna een hele stick met foto's bij. We gingen allemaal gezellig bij de computer zitten en Zyna mocht haar verhaal doen. We zagen hele leuke foto's van Disneyland Parijs, foto's van de Eiffeltoren waar Zyna geweest was en leuke filmpjes van toen ze in een bootje zaten. Het was heel erg leuk! Bedankt Zyna voor de leuke foto's!


Het plan van de klas kwam dat ze graag tekeningen wilde kleuren van Disney figuren. Kristie heeft er een aantal afgeprint : Mickey mousse, Minny mousse, Pluto en Donald duck kwamen allemaal tevoorschijn.
In de crea hoek konden we er kiezen en kleuren. Verder hebben we leuk in de hoeken gespeeld en er werd ook nog goed gewerkt in onze contractjes. De kleuters die al klaar zijn hebben het vandaag mee naar huis gekregen.










Tijdens de speeltijd hebben we ons geamuseerd met in de sneeuw te spelen. Dat was natuurlijk dolle pret :) Voor ons mag der sneeuw nog even blijven liggen. Dan kunnen we fijn verder spelen.
















Morgen mag Alexander zijn lievelingscd meebrengen voor de muziekronde. Tot morgen allemaal!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten