dinsdag 20 november 2012

De letter S


Tijdens de praatronde had iedereen wel iets te vertellen. Er werden ook veel voorwerpen meegebracht. Maar het hoofdonderwerp was toch wel Sinterklaas! Veel kleuters hebben hun schoen mogen zetten en wilden allemaal vertellen wat Sinterklaas gebracht had.
Alexander was naar het Sintpaleis geweest en had daar een mooie foto van bij. En Janneke vertelde vol trots over de rol van haar papa. Hij is namelijk Sintoloog in het SIntpalies. Janneke vertelde dat hij Sinterklaas helpt met alles. Knap he J
Na de ronde hebben we fijn geturnd met ballonnen.
Na de speeltijd hebben we de letter S gemaakt. We mochten hem versieren hoe we wilden. Ze zijn heel mooi geworden. We gaan ze ophangen in de zaal voor als Sinterklaas komt.
Britt heeft verder geholpen met de mijters die we gisteren al een stuk gemaakt hadden.















 


Na de middag hebben we woordjes gezocht die met een S begonnen. We probeerden de S ook te schrijven maar dat was echt niet gemakkelijk.
Daarna stelde Kristie de nieuwe contractjes voor. Er zijn een aantal kleuters die al hard gewerkt hebben aan hun contract! Goed zo!






 
Iedereen mag deze week een oude schoen meebrengen naar school. Een schoen die we mogen beschilderen, dus geen nieuwe schoen!
 
 
Morgen gaan we een bezoek brengen aan de bibliotheek in Genk. We krijgen daar een rondleiding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten