donderdag 8 november 2012

muziekronde en vrije teksten

We hadden een leuke muziekronde vandaag. Sinja mocht haar lievelingscd meebrengen en dat was een cd van Samson en Gert. Enkele kleuters begonnen spontaan te dansen. Op het liedje 'Wakker worden' begonnen ze spontaan de polonaise te dansen. We hebben die dan met de hele klas gedaan, tot in de eetzaal toe :) Dat was lachen!
Na de muziekronde hadden we een uurtje turnen.




Na de speeltijd hadden we vrije werktijd en er werd fijn gespeeld in de hoekjes. Cinar had een nieuw spel meegebracht en dat wilden we graag uitproberen.






Na de middag hebben we in onze vrije tekstenboeken gewerkt. Kristie en Kirsten ( de vervangster van Martine) konden soms niet volgen met schrijven,zo een leuke en lange verhalen hebben we vandaag gehoord.












Tijdens de praatronde liet Romeo een speelgoedboekje zien. Het gesprek kwam al snel op de brief naar de Sint en wie die al opgestuurd had. Het plan kwam dat we met de klas ook een brief naar de Sint willen sturen. Dat gaan we volgende week doen. Daarom zijn we op zoek naar veel speelgoedfolders! Hebben jullie er thuis liggen die jullie niet meer gebruiken? En mogen wij ze wel gebruiken op school? Breng ze dan zeker mee naar school!

We hebben vandaag een ook leuk postpakket aangekregen van Lotje. Ze heeft voor iedereen een handgeschreven diploma gemaakt omdat we de Lotjes wandeling zo goed gedaan hadden. Iedereen heeft het vandaag mee naar huis gekregen. Leuk he :)




Geen opmerkingen:

Een reactie posten