vrijdag 30 november 2012

CLB bezoek en een fijne Sinterklaasnamiddag

Deze voormiddag zijn de kleuters van de tweede kleuterklas samen met Kristie en de mama en tante van Amelia naar het CLB geweest. Iedereen is heel erg flink geweest bij de dokter!
De kleuters van de derde kleuterklas bleven bij Nihal in de klas en hebben daar fijn gespeeld en gewerkt.



We waren pas laat terug op school. Daarom hebben we direct gegeten want we hadden grote honger. Na onze boterhammen hebben we zelfs nog een beetje frietjes gekregen van de zus van Sophie haar verjaardagsfeestje :)

Namiddag stond er een verrassing op het programma. Maar eerst hebben we nog wat gewerkt in de klas. De kleuters van de tweede kk maakten hun veer af voor hun pietenmuts en de kleuters van de derde kleuterklas moesten de letter S zoeken.




Rond half3 kwam Jeff zeggen dat we bezoek hadden. Mirja, de mama van Alexander en Dilek, de mama van Amelia stonden in de klas. En Mirja had een hele grote koffer mee. Daarin zat een accordeon. We gingen gezellig in de kring zitten en Mirja heeft een heleboel Sinterklaasliedjes gespeeld op haar accordeon. We hebben fijn meegezongen. Het was heel erg leuk en gezellig. Mirja en Dilek hadden samen voor heerlijke zelfgebakken speculaas gezorgd. Iedereen mocht ervan smullen.
Het was een hele fijne namiddag waar we allemaal van genoten hebben! Bedankt lieve mama's!










Fijn weekend allemaal! Volgende week zal een spannende week worden met de komst van Sinterklaas :)

1 opmerking: