maandag 3 december 2012

Jarige Amine

Sinterklaas heeft dit weekend wel heel erg goed zijn best gedaan! Tijdens de ronde werd er vooral verteld wat de Sint gebracht had. Iedereen wal vol lof over zijn/haar cadeautjes! De spanning begint dan ook heel erg te snijden in de klas want nog 3x slapen en dan komt Sinterklaas ook naar onze school.

Amine had ook iets te vertellen. Hij was zaterdag jarig geweest!Amine is 6 jaar geworden! GELUKKIGE VERJAARDAG AMINE! Dat moesten we natuurlijk vieren vandaag. Na de speeltijd zijn we begonnen met mooie tekeningen te maken voor hem. Kristie maakte een kroon voor Amine in zijn lievelingskleur rood.  Amine was heel blij met zijn tekeningen.







We hebben ook nog onze staf voor Sinterklaas afgewerkt. Hij is heel mooi geworden vonden we. Ook aan de pietenmutsen hebben we goed gewerkt vandaag. Ze zijn bijna af!
Wie een pietenkostuum heeft mag dat donderdag aandoen. Het hoeft helemaal niet, we hebben allemaal al een pietenmuts.




Amine zijn mama had nog een verrassing voor ons. Ze kwam frietjes bakken. Amine had voor taart gekozen maar mama wilde ook graag frietjes komen maken. Dus beste mama's en papa's : er is vandaag niet veel uit de boekentas gegaan. We hebben deze middag frietjes gegeten en namiddag lekkere taart van Amine. Jeff had ook voor iedereen een lekkere mandarijn meegebracht. Die hebben we ook opgegeten. Bedankt aan de mama van Amine voor de lekkere traktaties en aan de mama van Jeff voor het gezonde tussendoortje :)









Morgen mag Lylas zijn lievelingsboek meebrengen voor de boekenronde. Woensdag mag Rebeka haar lievelingsfoto meebrengen voor de fotoronde en donderdag mag Luca zijn lievelingscd meebrengen voor de muziekronde.
Niet vergeten, vrijdag is het geen school! Tijd genoeg om dan met als het speelgoed te spelen dat de Sint gebracht heeft.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten