woensdag 12 december 2012

de kerstboom staat :)

We zijn vandaag begonnen met de fotoronde. Laura mocht een foto meebrengen en ze vertelde dat ze op een kameel zat. Ze waren naar het circus geweest en daar mocht ze tussen de 2 bulten van de kameel gaan zitten. Romeo vroeg hoe het dier noemde dat 1 bult had, hij dacht een kameleon. Dat is natuurlijk een goede onderzoeksvraag. We proberen onze sterren- en ruimte vragen samen met deze onderzoeksvraag deze week nog in te plannen.
Dank je wel voor deze leuke foto Laura!
Morgen mag Kyan zijn lievelingscd meebrengen voor de muziekronde.


Na de fotoronde heeft Kristie onze nieuwe contractjes laten zien. Iedereen heeft in zijn mapje nieuwe contractjes gekregen en we hebben samen een datum afgesproken wanneer ze moeten af zijn. Dat hebben we met een rode kleur aangeduid op de kalender. Zo weten we goed hoeveel dagen we nog hebben om eraan te werken. Er zijn al kleuters die hard gewerkt hebben vandaag aan hun contract! Super gedaan hoor!





Daarna hebben we onze kerstboom gezet in de klas. Iedereen heeft eraan meegeholpen. We vonden het heel erg leuk om te doen. Zo leuk zelfs dat we met de overschot ook onze keuken en onze nieuwe winkel versierd hebben. De hele klas is helemaal in kerststemming nu :)
We hebben ook naampjes getrokken voor de kerstcadeautjes. De kleuters die afwezig waren mogen dat doen als ze terug zijn. Kijk zeker in de boekentassen vandaag mama en papa!













Morgennamiddag komt de mama van Manuel pannenkoeken bakken voor zijn verjaardag, joepie :)
Tot morgen allemaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten