dinsdag 4 december 2012

contractjes zijn af :)

Lylas mocht zijn lievelingsboek meebrengen voor de boekenronde vandaag. Hij had een verhalenboek bij en hij vond 'Ratatouille' het leukste verhaal. We zijn er in beginnen lezen. Morgen gaan we er verder in lezen want het was tijd voor het turnuurtje.
Na de speeltijd hebben we gewerkt aan onze contractjes. Vandaag moesten ze af zijn. Romeo en Lylas hadden hun contract al af en konden dus fijn op de computer spelen. Maar verder heeft iedereen goed gewerkt. Iedereen heeft zijn contractje in de boekentas mee naar huis. En als ze een stempel op hun handje hebben wil dat zeggen dat alles op tijd af was :)


Na de middagspeeltijd kwam Esther, de mama van Noƫmie, in de klas. Ze kwam ons helpen met iets heel leuk. We hebben namelijk voederhuisjes voor de vogels gemaakt om op de kerstmarkt te verkopen. We moeten ze nog even afwerken maar ze gaan echt heel mooi worden!
Dank je wel Esther voor de hulp vandaag!





De kerstmarkt is vrijdag 14 december vanaf 16u00 trouwens!
Alle kinderen kunnen zich inschrijven om aan 3 leuke workshops mee te doen. Als je wil meedoen, kom dan je naam schrijven op het blad dat op het wit bord hangt. Het zijn echt hele leuke workshops!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten