dinsdag 18 december 2012

Janneke is 4 jaar!

Deze morgen hadden we een beetje een speciale praatronde. Carmen was mee komen volgen want ze wilde wel eens weten hoe wij dat allemaal deden. Ze vond dat we dat heel goed gedaan hebben, fijn he :)
Na de praatronde hadden we een uurtje turnen met Britt. Britt is na de speeltijd ook even in onze klas geweest. Ze heeft het lievelingsboekje van Amelia voorgelezen en daarna zijn we begonnen met het tekenen voor Janneke. We vierden vandaag Janneke haar verjaardag. Ze is jarig in de vakantie maar dan kunnen we dat niet vieren in de klas hé. Dus daarom was het vandaag al een pre-verjaardagsfeestje voor Janneke. ALVAST EEN HELE GELUKKIGE VERJAARDAG JANNEKE xxxx


Na de middagspeeltijd was de papa van Janneke er samen met Joppe, de broer van Janneke. We hebben eerst samen naar het verjaardagsboekje gekeken en daarna mocht Janneke haar klascadeau open doen. Ze had strijkparels en veel harde onderkantjes meegebracht zodat we veel mooie ontwerpjes konden maken. Dat was heel leuk want dat hadden we nog niet in de klas!
Dank je wel Janneke!
Daarna gingen we in de zaal zitten en kwamen Geroen, Joppe en Janneke binnen met een pracht van een prinsessentaart. Die had Janneke haar mama gemaakt. Hij was prachtig! Roze aan de buitenkant EN roze aan de binnenkant! Dat kan alleen voor een prinses zijn natuurlijk!
Terwijl we zongen hoorden we ineens een grote knal en overal zagen we glitters en confetti! Wauw, dat was super! We hebben lekker gesmuld van de taart. Daarna zijn we allemaal spelletjes gaan spelen in de klas. Het was een hele leuke dag vandaag!


















 
 

Morgen mag Sinja een foto meebrengen voor de fotoronde.
Denken jullie ook nog aan de kerstcadeautjes die we gingen kopen voor mekaar? Zodat we allemaal iets kunnen afgeven aan mekaar donderdag?
Tot morgen allemaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten