donderdag 6 december 2012

hoor wie klopt daar kinderen,....

Vandaag was het zover. Eindelijk zou Sinterklaas naar onze school komen! Eerst hebben we samen met Britt nog ons dansje geoefend en na de speeltijd was het zover. We hebben hem allemaal samen opgewacht in de speelzaal. Daar vertelde Sinterklaas dat hij zijn staf kwijt was en of we misschien een nieuwe hadden voor hem.
De kinderen vertelden direct dat we er allemaal zelf gemaakt hadden en dat ze in de speelzaal stonden. Sinterklaas en zijn pieten gingen direct kijken. Als iedereen in de zaal was hebben alle klassen een toneelstukje, een liedje of een dansje gedaan. Sinterklaas vond het allemaal super! Elke klas heeft leuke cadeautjes gekregen voor in de klas en elk kind een lekkere snoepzak. Daarna heeft Sinterklaas alle staffen geprobeerd maar geen enkele was goed voor hem. Gelukkig had Carmen nog een cadeau voor hem. Hij kreeg een nieuwe staf van haar. Hij was er heel erg blij mee. Daarna is hij vertrokken samen met de pieten. Het was een heel erg leuk bezoek.


































Namiddag hebben we gespeeld met de cadeautjes in de klas. We hadden namelijk een nieuwe winkel gekregen voor in de klas. Een hele grote, stevige winkel. Enkele papa's hebben geholpen om hem in de klas te krijgen. Wij hebben dan alles een mooie plaats gegeven. Nu hebben we een nieuwe winkel/poppenhoek. Verder hebben we ook nieuwe clicks gekregen, een letterspel, een dominospel en steeknagels. 
We hebben ook in onze vrije tekstenboeken gewerkt samen met Charlotte, de nieuwe vervangster van Martine.










Geniet allemaal van de vrije dag morgen. Wie weet kunnen we fijn in de sneeuw spelen!
Tot maandag allemaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten