donderdag 24 mei 2012

turnen, bibtruck en contractjes

We zijn de dag begonnen met een uurtje turnen. Daarna hebben we ons verhaal van 'Gekakel in de moestuin' verder gelezen, want na de speeltijd moesten we naar de bibtruck. En ons boekje moesten we terug binnen brengen. We hebben wel vele leuke nieuwe boekje gevonden die we mochten lenen.


Daarna hebben we aan onze nieuwe contractjes gewerkt. Je kon boerderijwoordjes stempelen, knippen en plakken van minder naar meer, woordjes zoeken die met de letter K beginnen, kleuren,...
Arvid zijn mama is zijn spelletje ook in mekaar komen zetten en daar hebben we ook mee kunnen spelen.












Vlak voor de middagspeeltijd hebben we ons allemaal goed ingesmeerd tegen de zon. Dat was toch wel belangrijk met zo een warme dag. Misschien is het een goed idee om een petje of zonnehoed mee te brengen tijdens zo een warme dagen.



Namiddag hebben we een onderzoek gedaan dat we dinsdag al gepland hadden. 'Hoe maak je chocolademelk?' Dat was een leuk en vooral lekker onderzoek :)










Kristie heeft ook nog een leuk verhaal over Liselotte de koe voorgelezen. En onze cavia's hebben vandaag ook genoten van het mooie weer buiten. Sem en Cinar hebben ervoor hun binnenkooi terug mooi proper gemaakt, terwijl de andere keuters nog wat aan hun contractjes gewerkt hebben.











Geen opmerkingen:

Een reactie posten