donderdag 10 mei 2012

er zijn er 2 jarig hoera hoera :)

We zijn de dag begonnen met een uurtje turnen. Daar werden we heel goed wakker van.
Daarna hebben we praatronde gedaan in de klas. Cinar, Gondar en Thijs hadden alledrie een cadeautje meegebracht voor onze jarigen.
Harry en Jules waren namelijk jarig vandaag! En dat mochten we natuurlijk niet ongemerkt voor bij laten gaan.
Na de speeltijd hebben we eerst allemaal tekeningen voor hen gemaakt. Daarna werden zowel in de klas als aan hun kooi mooie ballonnen opgehangen.
We hebben ook nog verder aan onze contractjes gewerkt. Iedereen is er vandaag mee klaar, goed he!














Na de middag was het dan zover. We gingen allemaal in een kring op de grond zitten en Harry en Jules mochten in het midden van de kring rondlopen. We hebben gezongen voor hen en ze bleven ineens heel stil zitten. Alsof ze goed aan het luisteren waren :)
Toen was het cadeautjestijd! Gondar had een hele mooie versierde komkommer bij zich, Cinar had een mooie auto bij en van Thijs en Kristie kregen ze een mooi nieuw huisje met 2 venstertjes, lekkere knaagstokjes en olie om hun vacht te verzorgen. Ze waren er wel heel blij mee denken we.
Daarna hebben we lekkere chocoladepudding gegeten zoals op een echt feest.












Brengen jullie morgen allemaal een grote plastieken zak mee om het cadeau voor mama in te steken want mama mag het natuurlijk NIET zien tot zondag. Zie dat jullie het goed verstoppen thuis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten