maandag 21 mei 2012

Schaatspret in het Ijspaleis

Het was sportdag vandaag op school. De kinderen van het lager onderwijs hebben allemaal leuke dingen gedaan buiten op het grasveld en wij gingen met onze klas en de klas van Juf Nath van de Europaschool campus Sledderlo schaatsen. We vertrokken met de bus richting het IJspaleis in Hasselt. Eerst kregen we les van een schaatsjuf. Ze leerde ons wat je moet doen als je valt op het ijs en ook hoe je moest opstaan. Maar dat was reuzemoeilijk! Daarna hebben we dat mogen uitproberen op het ijs. Voor sommige kleuters ging het al wat beter dan voor anderen ... Er zullen wel wat blauwe plekken bij zijn vrezen we! Na de les gingen we terug onze schaatsen uit doen en kregen we allemaal een busje sinaasappelsap. Daarna mochten we op een ander stuk van de ijspiste en daar mochten we spelen. Dat was reuze leuk. Er waren sleeën, tollen, je kon ijshocky spelen en zoveel meer. We hebben echt veel plezier gehad!


















































Namiddag zijn we eerst even in de zandbak buiten gaan spelen. Dat vonden we ook heel fijn. We hadden de hele zandbak voor ons alleen :)








Rond half3 zijn we met de hele school samen gekomen in de eetzaal en daar hebben we de DVD van het kamp bekeken. Er stonden een heleboel leuke foto's op van ons kamp. Het was fijn om onszelf ineens op een groot scherm te zien. Elk gezin kreeg vandaag zo een DVD gratis mee naar huis. Dat is een heel leuk aandenken aan ons eerste kamp.





Denken jullie ook nog even aan onze BBQ op zaterdag 9 juni! De inschrijvingen moeten ten laatste 2 juni binnen zijn. Erna worden geen inschrijvingen meer aangenomen. Wie wil komen helpen, gelieve de briefjes in te vullen en terug mee te geven aan de kinderen! Dank je wel en we hopen dat er zoveel mogelijk volk komt die dag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten