dinsdag 8 maart 2016

dekselkunst en airbrushen

We zijn vanmorgen de dag gestart met een heel grappig boekje. Het ging over een kunstenaar die alle kunstwerkjes opruimde. 'Kunst aan de kant!' was de titel.







Na de ronde hebben we de plannen van de dag besproken. We gingen 'dekselkunst' doen en 'airbrushen'. We begonnen met de dekselkunst. We hebben er mooie schilderijen van gemaakt die we gaan ophangen. Kom dus zeker vrijdag kijken naar de tentoonstelling.
















Na de boterhammen en de grote speeltijd buiten kwam Kristof, de papa van Amber in de klas. Hij had een speciaal toestel mee en vertelde waarvoor dat diende. Kristof kan namelijk heel mooi airbrushen. Hij liet zien hoe je de verf moest gebruiken en hoe je rustig kon verven. Daarna mochten we het allemaal eens proberen. Nadien heeft Kristof er een mooi naamplaatje voor ons van gemaakt. 'Klas Kristie' staat erop. DANK JE WEL KRISTOF voor deze hele leuke activiteit! We vonden het supertof!





































Morgen komt een mevrouw van De Voorzorg naar onze klas en zij gaat ons vertellen wat er allemaal op een gezonde boterham moet liggen.

Tot morgen iedereen!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten