woensdag 2 maart 2016

in de voetsporen van Mondriaan


Elke dag beginnen we nu met een kunstboekje en vandaag las Kristie 'Kloddertje' voor. Het was een heel leuk en grappige verhaaltje.




Na het toonmoment zijn we direct begonnen met de opdracht van vandaag. We gingen in de voetsporen van Mondriaan treden vandaag. We mochten kiezen of we dat via een vis of via een vlinder gingen doen. We trokken zelfs de lijntjes en gingen aan de slag met dezelfde kleuren die Mondriaan gebruikte.

Ook na het fruitmoment (appel) en de kleine speeltijd buiten hebben we verder gewerkt aan onze opdracht. Ook in het atelier en in de hoeken werd er hard gewerkt en fijn gespeeld.












Tijdens de afsluitronde hebben we de kunstwerken van de papa van Amber bekeken en we vonden het toch heel knap dat hij dat kan doen zonder kwasten of penselen!




We willen Rosetta, Davis, Lorena en Aury ook nog heel veel sterkte wensen met het overlijden van 'bomma'. We hebben een kaartje voor jullie gemaakt uit naam van alle kleuters. 

Morgen zal Ingrid in de klas zijn en gaan we meedoen met de volksspelen. Namiddag gaan we samen met het eerste leerjaar naar het bos dus voorzie zeker gemakkelijke kleren en een goede jas. Moest het regenen dan blijven we op school.

Ik zie jullie waarschijnlijk vrijdag terug!

Tot snel en veel plezier morgen!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten