donderdag 17 maart 2016

paasmandjes, veel zon en een feestje

We zijn de dag een beetje anders begonnen vandaag want we mochten als eerste naar de bibtruck gaan. We hebben weer een hele hoop nieuwe, leuke boekjes in de klas die we mogen lezen.


Terug in de klas was het Somaya haar muziekronde en ze had een cd van K3 meegebracht. Het liedje: 'een kus van de juf' was haar lievelingsliedje en daar hebben we dan ook samen op gedanst.




Na het eetmoment en de kleine speeltijd buiten hebben we onze kippen gemaakt die op onze dozen gaan komen. Het was heel gezellig in de klas voormiddag!

















Na de boterhammen en de grote speeltijd hadden we een feestje. Omdat Kristie jarig was hebben we samen cupcakes mogen versieren en natuurlijk nadien ook mogen opeten. Dat was heel erg fijn!























Daarna zijn we naar buiten gegaan want de zon scheen zo fijn. We speelden in de zandbak, hebben met krijt op de grond getekend en hebben goed gevoetbald.


















Tijdens de afsluitronde heeft Kristie ook nog een verhaaltje voorgelezen.


Lieve ouders en kindjes, heel erg bedankt voor de mooie cadeautjes, kaartjes, kronen en tekeningen. Ik heb genoten van deze dag ondanks het 'speciale' cijfer ;)




Morgen vieren we Somaya haar verjaardag en namiddag is het atelier!

Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten