dinsdag 22 maart 2016

Paaskaarten drukken



Cristian mocht een boekje meebrengen voor de boekenronde en hij had een boekje over Plons de gekke kikker meegebracht. Dat paste volledig binnen onze letter P. Kristie las er een verhaaltje uit. Na de ronde heeft Cristian er ook een hele mooie tekening over gemaakt in het praatrondeboek. Goed gedaan Cristian!





Na de ronde was het vrije werktijd maar ook een beetje rode want we gingen allemaal een paaskaart drukken. Je mocht wel kiezen wanneer je dit wilde doen, als het maar klaar was voor we gingen turnen. En dat waren ze ook :) Als ze droog zijn krijgt iedereen ze mee naar huis.



































Na de turnles en de boterhammen zijn we even terug in de kring komen zitten omdat Kristie iets erg moest vertellen. We hebben het even gehad over de aanslagen van vandaag in Brussel en ik heb hen ook gezegd waarom we vandaag niet mogen buiten spelen en ook niet naar De Maten mochten gaan. de kinderen hebben er allemaal goed op gereageerd, ze kregen de kans om vragen te stellen maar die vielen heel goed mee.

Er is ook een journalist van Het laatste nieuws langs geweest en ze heeft een foto van ons getrokken met onze lege flessen. Waarschijnlijk staan we dus morgen in Het laatste nieuws!





Namiddag hebben we dan in onze contractjes gewerkt, werden de paasmandjes afgewerkt en mochten we in de hoekjes spelen. Werk en plezier genoeg dus :)






Tijdens de afsluitronde las Kristie nog een verhaal over Paultje voor.

Alle oudste kleuters hebben ook de inschrijvingspapieren meegekregen i.v.m. het pastabuffet. Graag de centen gepast en in een gesloten enveloppe meegeven.

Morgen vieren we Gloria haar verjaardag.

Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten