donderdag 10 maart 2016

dubbel feest in de klas


Ook vandaag zijn we begonnen met een leuk boekje over een kunstenaar : Calder. We zagen dat hij hele toffe kunstwerken maakte met ijzerdraad. Dat is iets wat we zeker ook nog eens gaan doen in de klas.
 Na de ronde was het vrije werktijd en mochten we in de hoekjes spelen.
 We waren zo flink aan het spelen dat we geen tijd meer hadden om iets te eten in de klas, we hebben dus onze koek mee naar buten genomen. Na de speeltijd kregen we allemaal een minicontractje want er waren toch kleuters die het gek vonden dat ze gaan contract gekregen hadden ;) Ondertussen werkte Kristie ons kunstwerk van Mondriaan af.






Na de boterhammen en de grote speeltijd was het eindelijk tijd voor een dubbel feest. Cristian en Enes waren in februari al jarig geweest maar ze waren ook allebei ziek op hun eigen verjaardag. Maar vandaag hebben we dat dubbel goed gemaakt. We hebben eerst geluisterd naar Cristian en zijn mama voor hun verjaardagsronde en daarna naar Enes en zijn mama. Heel goed gedaan allebei. We kregen ook hele leuke klascadeautjes.
Daarna mochten we aanschuiven aan een leuke tafel waar we een zelfgebakken wafel en zelfgebakken cupcake kregen. Echt feest dus!
Nadien hebben we al fijn geknutseld met de speciale klei die we van Cristian gekregen hadden en gespeeld met de trein die we van Enes gekregen hadden.
Cristian, Enes, Francesca en Bahar, DANK JE WEL voor deze leuke namiddag! We hebben ervan genoten!























Tijdens de afsluitronde kregen we nog allemaal een drinkfles mee. Die had de mevrouw van de gezonde boterhammen nog meegegeven.
We hebben ook al onze lettermap mee voor volgende week.


Morgen is het DAG VAN DE KLEUTER. Ik hoop jullie allemaal in jullie mooiste kleren te zien en in de juiste kleuren :)

Foto's van vandaag zet ik er straks bij als ik terug thuis ben van de infoavond vanavond!

Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten