maandag 8 juni 2015

vaderdagkaarten!

Vandaag stond in het teken van Vaderdag! We hebben heel hard gewerkt. Maar eerst was het tijd voor onze praatronde. Mika was de kapitein en hij heeft de kring goed gedaan vandaag. Het viel op dat er veel ijsjes gegeten werden dit weekend :)

 Grote vriendschap en blijdschap in de klas want Thieme was terug :)


Na de kring was het vrije werktijd en mochten we in de hoekjes spelen. Maar er waren enkele meisjes die toch al heel graag aan hun prikoefening wilden beginnen. En dat mochten ze dan ook. Meer uitleg gaan we hierover natuurlijk niet geven :)









Na het eetmoment en de kleine speeltijd buiten hebben de andere kleuters ook hun prikoefening gedaan en allemaal hebben we een druktechniek met knikkers gedaan. Het resultaat van dit allemaal samen zullen jullie zondag wel zien ;)





















Na de boterhammen en de grote speeltijd buiten was het rode werktijd. Kristie had speciale 'papa-contractjes' gemaakt. In ons contract zaten allemaal oefeningen die over papa gingen. We spraken af dat we gingen werken tot de grote wijzer op de blauwe kleur stond. Sommige kleuters werkten daarna nog door! Kaat heeft zelfs haar puzzel van 50 stukken helemaal afgewerkt! Knap hé!













Tijdens de afsluitronde las Kristie nog een verhaaltje voor over een beertje dat samen met zijn papa ging verhuizen en we deelden ook nog stickers uit. Toen was het tijd om naar huis te gaan.

Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten