woensdag 10 juni 2015

vaderdagatelier en natuurronde




Emani had natuurronde vandaag maar omdat we vandaag ook vaderdag-atelier hadden, hebben we haar natuurronde tijdens het afsluitmoment gedaan.
Eerst heeft Jens met de dobbelsteen gegooid want het was zijn beurt voor de verrassingsronde volgende week. Hij gooide ook groen en dat is dus natuurronde volgende week :)



Hierna hadden we ons vaderdag-atelier. Samen met alle kleuters (de klas van Ann, de klas van Nath en onze klas) hebben we dit gedaan. Begin van de week hebben we mogen kiezen wat we voor onze papa wilden maken. We hadden 4 keuzes. Ik ga ze hier nu nog niet verklappen natuurlijk ;)

Iedereen ging naar de juiste juf en heeft zijn/haar cadeau gemaakt. Het was heel leuk om alle kleuters door mekaar in de klas te hebben.













Na het fruitmoment (nectarine) zijn we gaan buiten spelen.

Terug in de klas hadden we even vrije werktijd maar we hebben op tijd opgeruimd zodat we naar Emani haar natuurronde konden luisteren. Ze was samen met haar bommi naar het bos geweest en had dar allemaal dingen gevonden. Ze vertelde wat ze had meegebracht. Emani had ook nog bloemetjes bij die we morgen in de klas gaan zaaien. Leuk gedaan Emani! Dank je wel!










Toen was het tijd om naar huis te gaan.

Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten