dinsdag 9 juni 2015

een interview over papa

Lander had vandaag een heel leuk boekje bij dat we direct gebruikt hebben tijdens de boekenronde. De titel lazen we al een beetje zelf : we zagen het woordje PAPA staan en zochten naar nog meer letters die we al kenden. De titel was : 'Ik vind je lief , papa!'
Kristie las ons het verhaaltje voor en we vonden het allemaal heel mooi. In de kring vertelde iedereen waarom we onze papa lief vonden. Heel mooi!



Na de ronde hebben we ons gedicht nog geoefend en daarna was het vrije werktijd.









Na het eetmoment en de kleine speeltijd buiten zijn we begonnen met de interviews over onze papa. We moesten bij Kristie komen om het interview af te nemen. Er kwamen leuke, grappige en speciale antwoorden tevoorschijn :) Maar wat er overal uitkwam was dat de kleuters hun papa's toch echt graag zien :)

Veel te snel was het tijd om te gaan turnen en niet iedereen was aan de beurt geweest! We spraken af om verder te doen na de klasraad namiddag.

Na de boterhammen en de grote speeltijd buiten hadden we dus eerst klasraad. Daar zijn toch nog enkele afspraken over de jassen en de schoenen uitgekomen!


Hierna hebben we verder gewerkt aan onze interviews zodat iedereen toch aan bod gekomen is vandaag.
Lees en geniet maar mee! Hier komen de interviews die al klaar zijn.
















Morgen heeft Emani natuurronde! We kijken er naar uit Emani!
En we hebben Vaderdag-atelier met alle kleuters.

Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten