donderdag 18 juni 2015

feest in de klas

Vandaag was het feest in de klas want Ata was jarig! Hij is 6 jaar geworden! Gelukkige verjaardag Ata!


Eerst hebben we muziekronde gedaan en daar hebben we ons liedje voor de proclamatie geoefend. Meer uitleg gaan we hier niet over geven ;)

Na de ronde was het vrije werktijd en ondertussen maakte Kristie de kroon voor Ata.

Na het eetmoment en de kleine speeltijd buiten heeft iedereen een mooie tekening gemaakt voor Ata. Kristie maakte van alle tekeningen een mooi boekje.




















Daarna was het boterhammentijd en tijd om buiten te gaan spelen.

Na de speeltijd kwamen we terug in de kring en was het de verjaardagsronde van Ata. Zijn mama was er ook bij en samen lieten ze foto's zien van Ata toen hij pas geboren was. Hij had ook een heel origineel en mooi geboortekaartje. Ata zijn geboortekaartje was namelijk een krant! Heel erg tof gedaan!
Ata had ook nog zijn speelgoedjes en kleertjes van toen hij nog heel klein was :)
Dank je wel Ata en Bilge om dit te komen vertellen.










Terwijl wij de tekeningen uit het boekje van Ata overliepen maakte Bilge de tafel klaar. We werden getrakteerd op lekkere zelfgemaakte cake en sap. Ata koos om nadien buiten te gaan spelen.






Eerst zijn we eens in de tuin gaan kijken en we zagen dat er aardbeien klaar waren om te smullen en ook rode bessen. Sla en radijsjes zijn ook klaar in onze bak! Leuk hé!















We hebben ook nog een voelbalmatchke gespeeld nadien, geheel vriendschappelijk ;)

Tijdens de afsluitronde had Ata nog een cadeautje voor de klas. Hij mocht het zelf uitpakken en het was een leuk gezelschapsspel over gezonde voeding. Dat gaan we zeker morgen spelen.



We hebben ook onze Sam de werkman-robot verloot vandaag. We moesten een nummertje raden en Ata had het juist geraden, En dat op zijn verjaardag :) Spijtig genoeg was Miela onze meisjesrobot stuk, dus haar konden we niet meer verloten.

Dank je wel Ata en Bilge voor de lekkere traktatie en het leuke klascadeau!

Morgennamiddag gaan we nog een keertje naar het eerste leerjaar! Spannend hé :)

Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten