donderdag 11 juni 2015

oorkonde voor papa


Yana had muziek bij voor de muziekronde vandaag. Het werd een cd van K3 en het liedje was' Je mama ziet je graag'. Heel leuk! Dank je wel Yana! De cd hebben we vandaag nog opgezet tijdens de vrije werktijd.

Er kwam van verschillende kindjes de vraag wie een vriendenboekje van iemand anders had. Kunnen jullie thuis een kijken of je misschien een vriendenboek van een vriendje van op school hebt? Het zou fijn zijn moest je het morgen kunnen meebrengen want sommige vriendjes wachten al een tijdje op hun vriendenboek.
Na de ronde was het vrije werktijd. Er werd vandaag ook in de eetzaal gespeeld met de clix, zo hadden we lekker veel plaats!






Omdat we zo aan het spelen waren zijn we de tijd uit het oog verloren. Daarom dus een koekje mee naar buiten vandaag! Na de kleine speeltijd buiten hebben we een oorkonde voor onze papa gemaakt. Papa's, jullie zullen hem zondag zien passeren :)

Btw, de interviews van over onze papa's hangen aan het prikbord voor diegenen die het eens willen nalezen :)




Na de boterhammen en de grote speeltijd buiten las Kristie een verhaaltje voor dat we graag wilden horen. Gisteren had Kristie er al de korte inhoud van gelezen en het leek ons een spannend verhaal. En spannend was het wel! Maar ook heel grappig :)

Hierna was het rode werktijd en werkten we onze contracten af. Sommigen moesten er zelfs van blazen, kijk maar naar onderstaande foto :)



 En we hebben de kleihoek ook nog eens kunnen open doen vandaag! Joepie!
We hebben nog buiten gepicknickt samen met de klas van Nath. En tijdens de afsluitronde kreeg iedereen zijn cadeautje voor papa al mee naar huis. Goed verstoppen allemaal en zondag pas afgeven hoor :)

Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten