dinsdag 2 juni 2015

plannen rond J en informatie over Genk

Kaat had boekenronde vandaag en ze had een boekje bij over geheimpjes. Kristie las er 2 verhaaltjes uit en daarna hadden we een gesprekje over geheimpjes en over dingen doen die eigenlijk niet mogen. Kristie is toch wel wat te weten gekomen ;) Maar dat blijft natuurlijk binnen de 4 muren van onze klas ;)


Na de ronde tekende Kaat nog in het praatrondeboek en ze schreef zelfs alle letters van het boek over!



Ondertussen speelden wij in de hoekjes tijdens de vrije werktijd.







 We maakten ook een 'opkikkertjeskaart' voor Thieme! We denken aan je Thieme en hopen dat je snel terug naar de klas kan komen!


Na het eetmoment en de kleine speeltijd buiten hebben we een woordspin rond de letter J gemaakt. De letter J is toch wel een moeilijkere letter precies om plannen te maken. We vonden veel namen die beginnen met de letter J maar echte plannen kwamen er deze keer niet zo uit. Alleen een Juwelendoosje maken, dat gaan we vrijdag doen. We hadden ook een gesprekje over dat jongens ook juwelen dragen, armbanden, oorbellen,... ;)



Hierna was het tijd om te gaan turnen met Eda.

Na de boterhammen en de grote speeltijd buiten was het klasraad en daar hebben we nog enkele plannen gemaakt die we zeker nog willen doen voor het grote vakantie is.




Hierna was het rode werktijd. Kristie liet ons de nieuwe contracten zien en we overliepen samen wat er allemaal in stond.







Om half3 kwamen de leerlingen van het vierde leerjaar naar onze klas. Vorige week hadden we hen gevraagd of ze ons wat meer informatie konden geven over wat er allemaal te doen was in Genk, toen we leerden over de letter G. Vandaag kwamen ze een hele presentatie brengen voor ons. Er zaten een heleboel leuke tips in. We mochten zelf vragen stellen en reacties geven en ze hadden ook voor ons enkele vragen om te zien of wij goed hadden opgelet!







Lieve leerlingen van het vierde leerjaar, DANK JE WEL voor deze leuke presentatie! We hebben er veel uit geleerd vandaag!


Daarna hebben we nog even met opvoedende spelletjes gespeeld en hebben we onze grasmannetjes mee naar huis gekregen.
Morgen is Jasmijn aan de beurt voor haar techniekronde. We kijken er alvast naar uit!

Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten