vrijdag 19 juni 2015

naar het eerste leerjaar



We keken de laatste keer naar Karrewiet vandaag. En het was een leuke uitzending. We zagen heel veel rode kreeften, de slag van Waterloo, BMX stunten, varkens en het ging ook over de Ramadan.





Na de actuaronde was het vrije werktijd. We speelden fijn samen in de hoekjes.





Na het eetmoment en de klein speeltijd buiten hebben we onze handen gedrukt. Als de zon niet wil schijnen, maken we maar zelf een zon met zonneschijn! Maar deze zon krijgt nog een speciale betekenis! Verder uitleg zullen jullie volgende week donderdag wel zien :)




Na de boterhammen en de grote speeltijd zijn we naar het eerste leerjaar geweest. de leerlingen van het eerste leerjaar zijn dan naar onze klas gekomen.
Bij Kirsten hebben we gewerkt rond de letter T. Iedereen heeft zijn werkje in zijn boekentas zitten samen met een brief met uitleg van Kirsten. Zeker kijken dus want hier staat ook op hoe groot onze boekentas moet zijn voor volgend schooljaar :)


De leerlingen van het eerste leerjaar hebben bij Kristie in de klas kaartjes gedrukt voor hun correspondentievriendje van de Freinetschool Op Stelten in Dilsen.

















Foto's van de kleuters in het eerste leerjaar kan je op de blog van Kirsten vinden.

Niet vergeten dat we maandag gaan picknicken (behalve als het pijpenstelen regent ;) ). Maar voorzie zeker aangepaste kleding en een rugzakje met wat lekkers in!

Fijn weekend allemaal!
Tot maandag!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten