dinsdag 28 april 2015

robots en contracten

Yannina moest zorgen voor een boekje voor de boekenronde vandaag en dat had ze ook gedaan. Zo goed zelfs dat ze zei dat ze het boekje zelf ging voorlezen! Kristie mocht dus ook meeluisteren. Yannina vertelde heel duidelijk, kende nog veel details van haar verhaal en liet aan iedereen de prenten zien. Knap werk Yannina!





Jens liet zijn foto zien van bij de tandarts en vertelde wat die allemaal gedaan had. Spannend allemaal Jens! Ilyana liet haar foto van haar mama en papa zien. En Kaat liet haar turnmeester zien die in het potloodje stond.




Na de ronde tekende Yannina nog in ons praatrondeboek en kon de rest van de klas vrij in de hoekjes gaan spelen.







Na het eetmoment en de kleine speeltijd buiten hebben we verder gewerkt aan onze robots. Ze beginnen echt vorm te krijgen en we zijn er fier op :)




Al snel was het tijd om te gaan turnen met Anouk.

Na de boterhammen en de grote speeltijd buiten was het klasraad. We vertelden wat we leuk en/of niet leuk vonden en gaven veel pluimen aan mekaar vandaag.



Na de klasraad was het rode werktijd. We werkten in ons contract. Er zijn zelf kinderen die hun contract al af hebben. Sommigen moeten enkel nog een vrije tekst maken en zijn dan ook klaar. Er werd dus heel goed gewerkt vandaag!










Morgen is Yana aan de beurt voor de verrassingsronde en zij gooide de techniekronde. Benieuwd wat ze ons komt vertellen morgen.

Er zit een brief in de boekentas met informatie over Genk Gordelt. De fietsen moeten maandag op school zijn en woensdag niet vergeten een fietshelm mee te geven. We hebben wel nog auto's nodig om te brengen en halen.



Morgen maken we Tomatensoep! Een leuk vooruitzicht voor morgen dus :)

Tot morgen allemaal!

Kristie


Geen opmerkingen:

Een reactie posten