vrijdag 3 april 2015

Hoe ziet de paashaas eruit en vrij podium



We zijn de dag begonnen met de actuaronde en we keken naar Karrewiet. Daarin zagen we iets over pesten, iets over een film met een eendje, iets over leuke rapportje die wij ook hebben op onze school en iets over hele snelle boten! We bespraken alles in de kring.



Na de actuaronde vertelde Kristie dat we een opdracht kregen. We moesten een nadenken hoe wij dachten dat de paashaas eruit zou zien. En dat moesten we dan tekenen. Kijk maar eens naar onze paashazen, wie weet zit de echte er wel bij :)

























Na het eetmoment en de kleine speeltijd buiten hebben we nog even vrije werktijd gehad in de klas. Ondertussen heeft Kristie als onze schuifjes leeg gemaakt met de hulp van Jade en Ynse. Iedereen heeft zijn werkjes mee gekregen.

Al snel was het tijd om te gaan turnen samen met Anouk.

De boterhammentijd was ook heel gezellig vandaag. Samen met de klas van Nath hebben we genoten van een lekker buffetje dat Nath en de mama van Dylan hadden klaar gemaakt. Er was keuze uit croques met kaas, verloren boord, yoghurt, komkommer, tomaatjes, eitjes en druiven. Het was heel lekker en vooral gezellig samen. Dank je wel Nath en mama Dylan om de croques en het verloren brood te bakken!





Na de grote speeltijd was het vrij podium! Iedereen mocht plaatsnemen in de speelzaal en daar hebben we genoten van alle optredens. Van onze klas deden Kaat, Ilyana, Thieme en Jasmijn  mee. Heel goed gedaan iedereen!




































Er zitten veel brieven in de boekentas, dus zeker niet vergeten te kijken!


Geniet allemaal van jullie Paasvakantie. En alvast een heel vrolijk Pasen met veel paaseitjes :)

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten