vrijdag 24 april 2015

robot- ontwerpen







We zijn begonnen met de actuaronde. We keken samen naar Karrewiet en we hadden een gesprekje over gamen en chatten. We hoorden ook dat je nooit je adres mag doorgeven via het internet en dat je steeds aan je mama of papa moet vragen om te gamen.




 Na Karrewiet was het vrije werktijd en mochten we kiezen waar we gingen spelen.










Na het eetmoment en de kleine speeltijd buten was het rode werktijd. De kleuters die nog niet klaar waren met hun contract hebben dit eerst afgewerkt. Alle contracten zijn mee naar huis vandaag.









Namiddag hebben we onze eerste robot-activiteit gedaan samen met alle kleuters en de leerlingen van het eerste en het tweede leerjaar. Buiten hebben we eerst naar het verhaal van Franky geluisterd. Nadien moesten we zelf onze eigen robot verzinnen en hem tekenen. Je moest hem een naam geven en erbij zetten wat hij allemaal kon. Vanuit deze ontwerpen gaan we verder werken aan de 'echte' robot.




























Beste ouders, alle kleuters hebben vandaag een brief meegekregen i.v.m. de Toeter-toets die is afgenomen. De bedoeling hiervan is dat jullie weten dat deze is afgenomen van je kleuter maar dat de resultaten niet doorslaggevend zijn. We houden niet alleen hiermee rekening. In de klas hebben we zoveel activiteiten waarin ik kan zien wat jullie kleuter kan of niet kan. Als het slecht gaat dan zal ik contact met jullie opnemen voor een gesprek. En anders moeten jullie je zeker GEEN zorgen maken. 

Maandag gaan we zandlopers maken in de klas. Wie kleine plastiek- flesjes heeft mag die meegeven.

Fijn weekend allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten