dinsdag 1 april 2014

Paasmandjes drukken

Jens had een heel leuk paasboek meegebracht voor de boekenronde. Het was een voorleesboek van Kabouter Plop maar de verhaaltjes gingen allemaal over Pasen. Hij had, net zoals Sinja, ook de film van Plop en de Paashaas meegebracht. We hebben gepland dat we die donderdagnamiddag gaan kijken.Yara had leuke eieren bij waar we een slinger van kunnen maken en toffe paasslingers. Dank je wel allemaal om iets over Pasen mee te brengen. Wie nog iets heeft, alles is welkom!




Na de praatronde hebben we even met de contracten gewerkt. De bouwhoek met de eierkartons had weer de meeste volgers :) Er werd ook gewerkt aan de paasslinger, er werden eieren geknutseld en gespeeld in de hoekjes.












Na de speeltijd was het turnen met Else-Lise. Terug in de klas hadden we niet zo heel veel tijd meer voor het boterhammentijd was, dus hebben we verder gewerkt aan wat we bezig waren voor de speeltijd. We hebben ook nog gewerkt aan een kaartje voor onze correspondentieklas.


Na de middagspeeltijd hadden we een speciaal Paasatlier. Samen met de kleuters van Nath en Anouk en de leerlingen van de eerste graad hebben we onze paasmandjes gedrukt. Dat was heel erg leuk. We mochten op de tafels met verf tekenen. Dan ons papieren zakje erop, de drukrol erover en klaar :) Ze zijn allemaal super mooi geworden. Benieuwd wat de Paashaas ervan gaat denken :)

























Tot morgen allemaal!

Kristie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten